CONSULTATION FORMATION OFA |
ORGANISATEUR |
Numéro de référence officiel de la formation |
Nom Organisateur |
FORMATION |
Titre Cycle, Journée,... |
|
Titre de la formation |
Are you ready for equine nutrition ? Theory and workshop |
Sous-titre |
|
Date de la formation |
07/02/2019 |
Lieu de la formation |
|
Type |
Conférence |
180 min. |
|
Démonstration d’actes techniques |
0 min. |
|
Exposé interactif |
180 min. |
|
Travaux pratiques sur animaux morts |
0 min. |
|
Travaux pratiques sur animaux vivants |
0 min. |
|
Nombre de PFCC
Y compris si contrôle réussi des connaissances |
9 |
Domaine d'activité |
Gestion et Phologies de la nutrition |
Thème |
|
Espèces concernées |
Equins |
Mots-clés |
|
Type de support |
|
Durée |
360 minutes |
Infrastructure |
|
Nombre Maximum de participants |
|
Langues |
Anglais |
Objectifs de la formation |
At the end of the course, vets will be able to formulate a correct diet for healthy horses. |
Résumé |
Morning :
1. Understanding the equine digestive tract as a means to reduce the risk of clinical disease, going along the digestive tract in a clinically relevant way .
2. Nutritional tips for veterinarians (covering forage, supplementary feeds, energy, protein requirements etc... including for breeding and growth and possibly senior)
Afternoon
Workshop : re formulating diets for different categories of healthy horses : vets in small groups put together diets for different types of animals and then report back and we discuss. |
Description additionnelle |
|
Site Web inscription / infos |
http://www.formavet.be/wiapp?w3exec=fv.web.page&page.name=FV.DET.EVT.D3P&EVENEMENT=1986&ORG=1&w3hostname=asp |
Prix |
173.55 € |
Subsides |
RW
|
Places disponibles |
|
CONFÉRENCIER |
Nom + Prénom |
HARRIS Pat |
Titre |
DMV, Dipl ECVCN |
DIPLÔME PRINCIPAL NIVEAU MASTER |
|
LANGUES PRATIQUÉES |
|
Biographie |
|
Texte additionnel libre |
|
PHOTO |
|
Diplôme complémentaire 1 |
|
Diplôme complémentaire 2 |
|
Diplôme complémentaire 3 |
|
Formation complémentaire 1 |
|
Formation complémentaire 2 |
|
Formation complémentaire 3 |
|